Eiðfaxi fra Spangshuse

1. klasses hingst efter legendariske Alfur frá Selfossi og 1. Klasses hoppen Dögun frá Heiðarbót som er efter Pristur frá Feti. Eiðfaxi er en hingst med et helt unikt sind og en personlighed som går rent ind i ens hjerte. Han er 9 år gammel og blev som 5 års kåret med 8,01 i bygning, 8,22 i ride egenskaber og en total på 8,14. Han er 5-gænger med store, flotte og smidige bevægelser og har en god størrelse på 145cm i stg. Eiðfaxi bedækker ved hånd og er en gentleman overfor hopperne. Har man hopper med føl, bedækkes der i stod, hvor også her Eiðfaxi beviser sit gode sind, da han er en rigtig legeonkel for føllene og behandler dem rigtig pænt.

Eiðfaxi avler langbenede afkom med især god front, stærk ryg, smidige bevægelser og ikke mindst et rigtig godt sind. Hans afkom er typisk femgængere og han giver sit brogede gen videre til mange af dem. Som bonus får en stor del af afkommene også blå øjne, da Eiðfaxi er bære af splash-genet.

Ønsker man at komme og møde Eiðfaxi, er man meget velkommen til det. Har man spørgsmål vedrørende bedækning eller andet, er man ligeledes velkommen til at ringe, skrive eller komme forbi. Der er altid kaffe på kanden.

Eiðfaxi vil hvert år kun servicere et begrænset antal hopper, da han også skal gå i sporten. Derfor; ønsker man afkom efter Eiðfaxi, så tøv ikke for længe med at booke en plads hos ham.

Bedækningskontrakt kan ses herunder.

Bedækningskontrakt-ved-Eiðfaxi-fra-Spangshuse-DK2009100883

WorldFengur – Kåringer